Lynge Nielsen
 

Mosegaarden

- køb og salg af juletræer gennem 87 år

Gennem 5 generationer eller 87 år, har familien Lynge Nielsen avlet, købt og solgt juletræer og grangrønt.

Hedeselskabet sendte kort efter 1. Verdenskrig Plantør Niels Chr. Nielsen, til København for at oparbejde et "Københavnersalg", og stå for skibs-forsendelsen af juletræer til Island, Grønland og Færøerne.

Lynge Nielsen Juletræer med tilnavnet "Københavns Juletræssalg" blev tidligt en personligt ejet virksomhed, som blev kendt og anerkendt for leverance af kvalitetstræer til kommuner, amter, hospitaler, institutioner, kirker, private virksomheder, stadehandlere og til eksport.  Mange af de store juletræer, der ses i bybilledet som juleudsmykning, bliver leveret af Lynge Nielsen.

Hanne & Flemming Lynge Nielsen har siden 1970´erne solgt juletræer fra Mosegaarden. Ved udgangen af 2014 har de valgt at forlade juletræsbranchen og overdraget virksomheden til deres børn, Carsten Lynge Nielsen og Mona Lynge Bonde. Engrossalget drives videre af Carsten via Juletrae-engros.dk, mens Mona varetager privatsalget fra Mosegaardens Juletræssalg.  

 

Fra 14. november er vi klar til privatkunder.

Der er ophængt ca. 350 juletræer som uafbrudt, i forhold til salget, bliver suppleret. Der er tusindvis af træer på rod i alle størrelser omkring Mosegården, så der vil formentlig altid være "fæld-selv" træer nok.

En julestue på ca. 150 m2 er fyldt med julevarer, hvoraf meget er håndlavet arbejde.

Pyntegrønt, advenstkranse, guirlander og potteplantede juletræer har vi udstillet i forbindelse med julestuen.

I de 4 sidste weekender før jul har vi åbent i Spisestuen, hvor I sammen med familie og venner kan sidde og nyde glögg, æbleskiver, kaffe, the, varm kakao, sodavand, pølser, m.m.

2 store nisser på 6 og 8 m, samt en brandbil, er med til at smykke juletræssalget.

De sidste 4 weekender før jul kan du også prøve vores sjove og udfordrende Rævesti, snobrødsbagning og få en gratis slikpose til børnene.